Na kontaktoni

NJË OAZ E PAPRITUR NE QYTET

 

 

Na kontaktoni në emailin zyrtarë të Restaurant Univers në çdo kohë.

Ekipi ynë është i lumtur që të ju shërbej duke ju mundësuar komunikim në platforma të ndryshme, mjafton të na kontaktoni në njëren nga format e lartcekura.

Adresa: Fushë Pejë– 30000

Restaurant : +383 49 100 801

Email : info@univers-ks.com

Hapsirë e mjaftueshme dhe e ngrohët, parkingje të siguruara dhe mbi të gjitha ju sigurojmë për çastet e paharruara gjate vizitës suaj.