Sallat

NJË OAZ E PAPRITUR NE QYTET

 

 

Dita juaj më e bukur – martesa në Restaurant Univers

Restoranti Univers bën përshtypje me ambientin e tij ekskluziv dhe ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të festuar ngjarje të të gjitha llojeve. Qoftë një festë kompanie, përvjetori, martesa apo konferenca, çdo ngjarje mund të planifikohet dhe mbahet këtu. Ekipi jonë pret me padurim për ju dhe kërkesën tuaj individuale.

Salla Ekskluzive: Kapaciteti deri në 80 persona
Salla e Madhe: Kapaciteti deri në 700 persona
Salla e Vogël: Kapaciteti deri në 200 persona
Salla e Konferencave: Kapaciteti deri në 100 persona

Galeria