Veranda

NJË OAZ E PAPRITUR NE QYTET

 

 

KUALITETI është pika jonë e përbashkët, një përvojë universale.

Për te krijuar mundësinë e zgjedhjes se ku do kaloni çastet Tuaja ne kemi projektuar për Ju VERANDEN ne mënyrë qe te shijoni bukurit përreth restaurantit dhe periferin e qytetit. Shërbimet dhe mundësit e zgjedhjes se ushqimit janë po ashtu te nivelit UNIVERS dhe gjithçka ne dispozicionin e kërkesave Tuaja. Vetëm një gjë mbetet e veçante dhe sinonim i kualitetit e bukurisë emri i vërtetuar tashme i restaurantit, verandës e terasës sonë: UNIVERS.
Gjithçka për Ju dhe konformë me standardet me te larta.

Galeria