Restaurant Univers

PARAJSA NË PJATËN TUAJ

Univers është një restaurant me gjallëri i cili ndodhet disa minuta larg qendrës së Pejës. Menuja e Restaurant Univers është mjaftë e larmishme dhe mund të plotësojë të gjitha shijet.

UNIVERS RESTAURANT do të ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkohore, produktet e freskëta të zgjedhura me kujdes janë bazë e kuzhinës tonë.

KUALITETI është pika jonë e përbashkët, një përvojë universale.

Veranda

Për te krijuar mundësinë e zgjedhjes se ku do kaloni çastet Tuaja ne kemi projektuar për Ju VERANDEN ne mënyrë qe te shijoni bukurit përreth restaurantit dhe periferin e qytetit.

Restauranti

Brendia e restaurantit krijon ndjenjën e madhështisë te përkryerës dhe mbi te gjitha ndjenjën e te qenit i veçantë nga bukuria përreth.

Sallat

A doni të planifikoni dhe festoni një ngjarje të paharrueshme dhe ekskluzive? Ne jemi gjithmonë aty për t’ju mbështetur me gëzim dhe pasion për detajet.

SHIJO MOMENTIN!

Kualitet dhe cilësi e garantuar

Produkte me cilësi të lartë të kombinuara me përbërësit më të mirë për të krijuar një menu që është unike.

Çfarë thonë klientët për ne

“Ushqim i jashtëzakonshëm, shërbim absolut i lartë, këshilla të mrekullueshme dhe një atmosferë të këndshme. Ne do të kthehemi. Faleminderit.”
— A.M

“ Një ambient i mrekullueshëm, do ta rekomandoja shumë.”
Gjdo herë ushqimi perfekt ?
— Afrim Lajci
It’s a nice and friendly place. It’s known for weddings, and school graduation celebration. During summer, it’s a great place to go in the morning – it is quiet and very relaxing.
— Kadri Belegu